Dilluns, 7 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La 13a edició del Most Festival coincidirà amb la inauguració del nou Vinseum

La 13a edició del Most Festival coincidirà amb la inauguració del nou Vinseum

El Most Festival Internacional de Cinema del Vi tindrà lloc durant el proper mes de novembre, del 7 al 17 al Penedès, i del 27 a l’1 de desembre al Priorat.

En aquesta ocasió la celebració del festival coincideix en calendari amb la inauguració del nou Vinseum i ho festejarà amb una imatge gràfica que posa en valor el caràcter global de la cultura local.
Enguany Argentina és el país convidat. El Most posarà el focus en Mendoza, la regió vinícola més gran de l’Argentina.
La imatge d’aquesta edició, creada per l’estudi barceloní Els Catalans, estài lligada a l’artista vilafranquí Pau Boada.

Hi haurà les habituals seccions competitives Collita, de cinema del vi, i Brot, de curtmetratges. També les sessions Gran Reserva, amb preestrenes d’alguns dels títols més esperats de la temporada cinematogràfica, els tastos, el cinema als cellers i altres activitats. Com a novetat, aquest
any s’estrena una nova secció a concurs, la Llavor, dedicada a projectes d’escoles de cinema, encara en fase de desenvolupament, per tal de potenciar el talent dels futurs cineastes.
Dins la secció principal, Collita, en aquesta edició s’han rebut 46 treballs procedents de 10 països d’arreu del món. Un 43,5% de les obres són de fora de l’estat espanyol, i del 56,5% restant, un 32,6% són catalanes. En total, sumen 1.412 minuts de projecció de pel·lícules del vi, una xifra rècord mai assolida i que suposa un increment d’un 15% respecte l’edició
anterior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: