Dilluns, 7 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La reobertura del nou VINSEUM serà el cap de setmana del 9 i 10 de novembre

La reobertura del nou VINSEUM serà el cap de setmana del 9 i 10 de novembre

El cap de setmana dels dies 9 i 10 de novembre el VINSEUM obrirà les seves renovades instal·lacions al públic general amb dos dies de portes obertes per a tothom.

Les entrades per visitar el nou museu estaran disponibles en línia a partir d’aquest dimarts a entrades.vinseum.cat.

Després de gairebé vuit anys d’obres, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya estrenarà les seves noves instal·lacions al complet. Als espais ja coneguts del Palau Reial s’afegeix un edifici de nova planta amb 3.500m2 addicionals, tres exposicions permanents i nous espais de serveis com l’aula de tast, l’aula educativa o el nou vestíbul d’accés. L’obra arquitectònica ha anat a càrrec de l’arquitecte Santiago Vives i la museografia ha estat dissenyada pel despatx Varis Arquitectes, amb Dani Freixes al capdavant.

La nova seu del VINSEUM és fruit d’un ambiciós projecte arquitectònic i museogràfic que ha pretès la modernització de les instal·lacions i del discurs expositiu per adaptar el museu vilafranquí a l’esperit de la societat del segle XXI.

El nou edifici compta amb un total de sis plantes -soterrani, planta baixa i quatre plantes superiors-, obre connexions a cada nivell que l’enllacen internament amb el Palau Reial, i facilita que el circuït expositiu pugui utilitzar els espais d’ambdues construccions i lluir així el ric patrimoni arquitectònic que atresora el museu.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: