Divendres, 11 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La majoria d’estudiants de batxillerat secunden la vaga mentre que el seguiment a l’ESO és baix

La vaga està motivada pels canvis en el model de la selectivitat i com a rebuig a la repressió policial contra els estudiants que es van manifestar fa uns dies a Múrcia.

Els alumnes de batxillerat, FP i segon cicle de la ESO estan cridats a secundar la vaga d’estudiants convocada pel Sindicat d’Estudiants aquest divendres. Una vaga motivada pels canvis en el model de la selectivitat i com a rebuig a la repressió policial contra els estudiants que es van manifestar fa uns dies a Múrcia. La cap d’estudis de batxillerat de l’Institut Eugeni d’Ors, Imma Cuscó, explica els canvis que, de moment coneixen, es produiran a les noves PAU.

Cuscó afegeix que la informació respecte a les noves proves d’accés a la universitat arriba amb comptagotes i espera que abans del nou any els equips directius rebin tots els detalls del nou model. Lamenta com s’està desenvolupant tot plegat.

A l’Institut Eugeni d’Ors, el seguiment de la vaga entre l’alumnat de batxillerat i segon cicle d’ESO ha estat força alt. A la resta de centres vilafranquins, la majoria d’estudiants de l’ESO no s’han adherit a la vaga i els de batxillerat ho han fet en un 90%.
Per la seva banda, el Sindicat d’Estudiants reclama que es publiqui de forma immediata com serà el nou model de selectivitat i amenacen que si dilluns no s’ha fet, tornaran a convocar una nova jornada de vaga per divendres 18 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: