Divendres, 11 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca visitarà el Rubí, buscant la segona victòria a domicili

Després de començar la lliga amb triomf a la Pobla de Mafumet, l’equip encadena dos empats seguits a casa. Diumenge (12h), el partit es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

El FC Vilafranca arriba a la quarta jornada amb la greu notícia de la lesió de la seva referència en atac. El 9, Roger Escamilla, estarà de baixa entre un mes i mig i dos mesos, per un trencament a l’adductor. Això d’entrada, obligarà a buscar solucions al tècnic, com ja va ocòrrer en l’últim partit a casa contra l’Horta.

Pel que fa a la resta, l’equip podrà tornar a comptar amb l’extrem Ivan Sanchez, que ja va entrar a la darrera convocatòria, però sense minuts, i també apunta a la llista Gerard Marquillas. El central està a punt per retornar a la gespa, després de superar unes petites molèsties al taló.

Així, el Vilafranca visitarà el camp del Rubí, aquest diumenge, a les 12h. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

Els vilafranquins, que van guanyar en la primera jornada a domicili, buscaran trencar la ratxa dels dos empats seguits al Municipals. Per la seva banda, el Rubí encara no ha guanyat i encadena tres empats, en les tres primeres jornades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: