Dimarts, 22 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Sant Sadurní supera la Martinenca per la mínima i segueix intractable

L’equip entrenat per Bombi va imposar-se per 1-0 als martinencs. Aquest dissabte (18h), Monjos – Sant Sadurní: segon contra primer.

Cinquena victòria en cinc partits per una Unió Esportiva Sant Sadurní, que lidera el grup 26 de Quarta Catalana. Els de Gerard Romeo ‘Bombi’, són un dels candidats, per no dir el principal, a pujar de categoria, després de donar forma a un projecte il·lusionant, que ja comença a donar els seus fruits.

Aquest dissabte, l’equip es va imposar per la mínima a la UE Martinenca, aquest curs entrenada per un altre ilustre de les banquetes penedesenques, com Marcos Soler.

No va ser el dia amb més punteria pels de la Triola, que es van endur els tres punts gràcies a la diana d’Adrian Rueda al minut 56. Un gol que va certificar el triomf final per 1-0. Tres punts que permeten al Sant Sadurní seguir liderant la classificació amb 15 punts, de 15 possibles. De moment només els Monjos, a dos punts, estan aconseguint mantenir el pols.

Precisament, el proper partit enfrontarà a primer i segon classificat. Aquest dissabte, a les 18h, Monjos – Sant Sadurní. Un autèntic partidàs en què els dos conjunts es disputaran el liderat provisional de la lliga. Per davant encara 25 jornades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: