Dimarts, 15 d'octubre de 2024

El Patí arrenca la lliga amb derrota a Sant Just (6-2)

Dimecres (21h), segona jornada,a la Poliesportiva, davant l’Alpicat. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió.

El Patí Vilafranca va caure per 6-2 en l’estrena de l’OKLliga. El primer partit va evidenciar que queda molta feina per fer si es vol somiar amb ser l’equip guerrer que pretén Guillem Pérez. La primera part, soporífera, es va tanca amb gol de Joan Pujalte, a 17 segons pel descans.

Al segon temps, 5 minuts fatídics, van situar un electrònic de 4-0. A 9 pel final el Patí entrava al partit amb dos gols seguits. Primer Roger Martí de penal, i tres minuts després Sergi Torné. El somni de la remuntada va durar mig minut: errada en pista pròpia i gol del Sant Just.

Ja al final, amb tot decidit, Iñaki Cabezas signava el 6-2 definitiu.

Comença una setmana de doble partit pels vilafranquins, que dimecres a les 21h, en directe per Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca reben l’Alpicat; i dissabte, a les 19:30h, visitaran la pista del Calafell.