Dilluns, 28 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca torna de Figueres amb un punt i la porteria a zero

El Vilafranca va veure com li anul·laven un gol a Nil Castell, al minut 86, per un fora de joc molt discutible.

Bon punt el sumat pel FC Vilafranca a l’històric camp de Vilatenim contra la Unió Esportiva Figueres. Empat a 0 que permet trencar la ratxa de derrotes i eixar la porteria a 0 per primera vegada en el que portem de lliga: l’equip, a més, va aconseguir-ho amb certa suficiència i seguretat en fase defensiva.

La més clara del partit pels visitants la treia Varo amb una aturada felina a la primera part. Al segon temps els de David Vilajoana van ser molt més protagonistes i van disposar d’arribades amb cert perill però sense premi. Una que va anar dins, va ser la més polèmica de totes: gol anul·lat a Nil Castell al minut 86, per fora de joc previ d’Abde. Un fora de joc més que discutible que va impedir el triomf vilafranquí.

Tot i no guanyar, bones sensacions, amb un empat que omple de moral de cara al futur. L’equip és cinquè per la cua amb 6 punts, però només a 3 del playoff. Diumenge, a les 12h, partit al Municipal contra el San Mauro.

Ivan Sánchez marxa del terreny de joc, consolat per Abde Afazaz.

Una de les males notícies va ser la lesió d’Ivan Sánchez, que va marxar susbtituït al minut 14, després d’un cop a la tíbia, en un xoc fortuït amb el porter.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: