Dimarts, 8 d'octubre de 2024

El FC Vilafranca salva un punt contra l’Horta i segueix sense conéixer la victòria a casa (3-3)

L’equip arribava amb les baixes de Marquillas, Escamilla, Hugo Romero i Sergi Gómez.

El Vilafranca s’avançava als 22 minuts de partit amb gol de Pau Caresia, a passada d’Abde Afazaz. L’alegria, però, va durar el que es va trigar en reprendre el joc; Ricki feia l’1-1. Novament, Ricki, al 30 i Ali al 32, van evidenciar que queda molta feina per fer en defensa.

El Vilafranca es reorganitzava al segon temps, amb l’entrada al camp de Pedro Jiménez al centre de la defensa, i l’equip va canviar la cara al partit. Al 59, Caresia retallava diferències després de minuts d’insistència. I al 81, el colombià Luis Hernández empatava, amb la seva estrena golejadora amb la samarreta vilafranquina.

Tot i que el partit es va allargar fins el 95, no es va poder completar la remuntada, però com a mínim es va salvar un punt que permet seguir imbatuts i en tercera posició. La primera victòria a casa haurà d’esperar.