Divendres, 4 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca es desfà d’un combatiu Pallejà per avançar de ronda a la Copa Catalunya (2-3)

Els penedesencs s’imposaven amb doblet de Mane Valdivia i la diana de Pau Caresia. Els del Baix Llobregat van plantar cara, sota una intensa pluja.

El FC Vilafranca ja és a la cinquena ronda de la Copa Catalunya. Els de David Vilajoana es van imposar per 2-3 en un partit disputat aquest dimecres al vespre sota una intensa i incessant pluja, que no va embrutar l’espectacle. Els del Baix Llobregat, tot i ser dues categories inferior, no van posar cap facilitat.

L’equip es va imposar amb doblet de Mane Valdivia, autor del primer i tercer gol, i Pau Caresia, qui va establir el 0-2. El Pallejà va arribar a empatar al segon temps, però amb l’entrada d’homes més habituals el Vilafranca va aconseguir fer el 2-3 definitiu, no sense patiment. Ara tocarà esperar rival.

Abans de tancar la quarta ronda de competició, falten per disputar-se el Manlleu – Montañesa, Vic – Vilassar, previstos pel 9 i el 16 d’octubre, respectivament. A més del Vilafranca, ja hi ha 10 equips a la cinquena ronda. Un d’ells, el Mollerussa, que s’imposava per 2-4 en la visita a l’Inter Barcelona. És un dels molts equips de Tercera classificats.

També el Prat, que va imposar-se als penals al camp del Cardona, de Segona Catalana. Dos partits més també es van decidir als penals: el Roda de Barà donant la campanada davant l’Hospitalet; o el Singuerlin – Olot, on els de la Garrotxa van passar amb més patiment del compte.

Per la seva banda, el Badalona, s’imposava per 1-0 davant el Juventus-Lloret Futbol Club. I també es classificava el Castelldefels, de Lliga Elit, superant per 2-1 el Reus Reddis de 3a RFEF.

Més còmodes van ser els triomfs de la Grama, per 1-4 davant la Unió Esportiva Sabadellenca; o el Tona, amb victòria per 1-3 contra el Peralada. En un altre duel entre terceres, el San Cristóbal de Terrassa, superava per 2-1 el FC L’Escala.

Una de les eliminacions més sonades va ser la de la Rapitenca. El darrer rival del Vilafranca a lliga, va caure per 1-0 al camp de La Sènia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: