Dijous, 24 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Educació concedeix la 2a línia de batxillerat que reclama l’IES Alt Foix de Sant Martí Sarroca

La comunitat educativa reivindicava una segona línia de primer de batxillerat ja que han començat el curs amb un únic grup de 40 alumnes.

La comunitat educativa de l’Institut Alt Foix de Sant Martí Sarroca havia convocat aquest matí una concentració davant del centre educatiu, per reivindicar una segona línia de primer de batxillerat ja que han començat el curs amb un únic grup de 40 alumnes. Una hora abans, però, el departament d’educació els ha comunitat que aquesta segona línia es faria efectiva. Professorat i sindicats han volgut mantenir la mobilització i comunicar-ho, in situ, als estudiants que s’han posat molt contents.

El professor de geografia i història del centre, Joan Romaní, explica com ha anat el procés i perquè van decidir manifestar-se. Romaní explica les conseqüències de disposar d’una aula massificada en les matèries comunes.

El departament d’educació els ha comunicat que en les properes setmanes la nova línia de primer de batxillerat serà efectiva i això inclourà una nova dotació de personal docent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: