Divendres, 4 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte s’emet el primer programa d’OP FEST a Penedès TV

L’OP FEST és una proposta conjunta de la Xarxa de Comunicació Local que busca triar la millor cançó en català del territori.

Una proposta en que també participa Penedès Televisió, amb la voluntat de donar suport al talent musical de casa nostra.
En aquesta primera edició hi participen 38 televisions locals d’arreu de Catalunya i un total de 160 candidats. En el cas de Penedès Televisió han estat 10 les propostes presentades, entre les que ha de sortir la que representi a l’Alt Penedès en el càsting de selecció general per optar a arribar a la gran final.

Per triar al candidat els quatre dissabtes d’aquest mes d’octubre s’emetrà, a dos quarts d’onze de la nit, un programa amb els videoclips dels participants. Serà l’audiència de Penedès TV qui l’esculli amb els seus vots a través de les xarxes socials.

Hi participen Sergi Mata, amb el nom artístic de ‘94rules’ i el vídeoclip ‘Estar sense tu’. Carles Sanahuja amb ‘Visites guiades als racons del teu iglú’, Josep Compte, amb ‘No creien en mi’.
Carles Rius amb el nom artístic de ‘Loudy’, i el videoclip ‘La camí del Barça’. Lucas Charnet, amb el nom artístic de ‘Lucas Dalman’ i el videoclip ‘Fantasmes del passat’. David Vallejo, amb el nom artístic de ‘Mikan’ i el videoclip ‘Enlluernat’. El grup ‘Nosaltres’ i el seu tema ‘La cançó que mai no escriuré’. Pol Garcia, amb el nom artístic de ‘Pol Espada’ que presenta la cançó ‘Falling 4 U’. El grup ‘Samire’, amb el videoclip ‘Racons Amagats’. I, finalment, ‘Shatter Band’ amb el tema ‘Ciutat Fantasma’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: