Dilluns, 23 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca recorda Vicent Andrés Estellés en l’any del centenari de la seva mort

Segons els organitzadors, l’objectiu i la importància de celebrar el Cicle Estellés radica en mantenir viva la idea dels Països Catalans com una unitat.

Sota el paraigües de la plataforma Tot República, l’Agrícol, l’Assemblea Nacional de Vilafranca, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana, La Gueralda, la Marxa de Torxes per la Independència i Òmnium Alt Penedès han celebrat el Cicle Estellés amb un seguit d’actes quan fa cent anys de la mort de l’autor. La primera cita va ser el passat 18 de setembre a l’Agrícol amb una xerrada del catedràtic Tomàs Llopis per parlar de la vida i l’obra d’Estellés.

Divendres al Sam Casino tenia lloc una conversa entre l’escriptor Pep Antoni Roig i el músic vilafranquí Àlex Vendrell, exlíder del grup Inadaptats, sobre la poesia musicada de Vicent Andrés Estellés.

Per últim, dissabte a la Gueralda es feia un espectacle poètic-musical anomenat ‘Bombolles de poesia’. Durant l’acte, el president d’Òmnium Cultural Alt Penedès, Toni Vidal, explicava que la importància de celebrar el Cicle Estellés radica en el fet de conformar la idea dels Països Catalans com una unitat.
Després del recital poètic es va celebrar un sopar popular, que acabava amb una festa amb PD Gargot, Dionís Lluch, Pere Queraltó i l’acompanyament musical de Xavier Sabaté.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: