Dilluns, 30 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Treballadors de l’empresa de la recollida de brossa reclamen la revisió del plec de condicions

El Comitè de Fomento de Construcciones y Contratas i el Sindicat COBAS es mostra preocupat per les condicions de la nova licitació de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

Una representació dels treballadors expressa la seva preocupació i rebuig al plec per a la nova licitació de serveis de recollida de residus. En un comunicat expliquen que han suportat vuit anys sense un contracte adequat, amb el deteriorament de la flota de vehicles i que esperaven ara resoldre aquesta situació. Però amb les noves condicions consideren que es perpetua el problema i que a més es posen en risc els seus drets laborals i llocs de treball. Per exemple amb la reducció de freqüència de recollida.

D’altra banda i tot i que el plec contempla la subrogació de la plantilla, també planteja una reducció general de serveis.

I un dels aspectes més greus, segons el comunicat, és la limitació del dret a la vaga perquè, segons diuen, es contempla la possibilitat que la Mancomunitat modifiqui les condicions de treball i subcontracti una altra empresa en cas de vaga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: