Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Taller adreçat a empreses del retail a la Cambra

Taller adreçat a empreses del retail a la Cambra

La Cambra organitza un taller per a empreses del retail amb tècniques per augmentar la proposta de valor del seu negoci i adaptar-lo als nous temps.

La formació aproparà als assistents coneixements per avaluar i transformar el seu punt de venda per fer-lo més competitiu i atractiu a la vista de la clientela.

La Cambra de Comerç de Barcelona a l’Alt Penedès organitza un taller dirigit al sector retail o comerç minorista on s’exposaran les claus per millorar la proposta de valor dels establiments comercials i augmentar la seva competitivitat. El taller tindrà lloc el dilluns 23 de setembre a la seu de la delegació de la Cambra a l’Alt Penedès, a Vilafranca.

Impartida per Cristina Carvajal, arquitecta especialista en retail, la formació s’estructurarà en dos blocs on s’ensenyarà a analitzar el punt de venda, plantejar la proposta de valor i identificar la competència. I es combinarà amb consells d’estilisme, estètica i comunicació per transformar i fer més atractiu l’establiment.

Aquesta activitat divulgativa s’emmarca en el Programa de Suport al Comerç Minorista 2024, cofinaçat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea i per la Secretaria d’Estat de Comerç del Ministeri d’Economia, Comerç i Empresa.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: