Dilluns, 30 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’inicia la gira de tardor del programa ‘Ciutats Defensores dels Drets Humans’ a Vilafranca

S’inicia la gira de tardor del programa ‘Ciutats Defensores dels Drets Humans’ a Vilafranca

La gira de tardor del programa Ciutats Defensores dels Drets Humans s’inaugura a Vilafranca avui en un acte obert a la ciutadania que es farà al teatre Casal, a partir de les 17.30h.

La gira de tardor té lloc fins el 9 d’octubre, portarà un total de set defensores i defensors dels drets humans procedents del Marroc, Palestina, Gàmbia, Hondures, Colòmbia, Xile i Nicaragua a visitar diversos municipis de Catalunya per donar a conèixer el seu treball i el context en què el desenvolupen, a través de tallers i xerrades, i reunions amb institucions i representants polítics.

A l’acte inaugural a Vilafranca hi participaran totes les persones defensores d’aquesta gira, juntament amb els diferents parlaments institucionals, a càrrec de l’alcalde de Vilafranca del Penedès Francisco Romero; Marga Barceló, cap de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Barcelona; Dilara Ekmen, codirectora de la CCAR- Comissió Catalana d’Acció pel Refugi, i Jordi Cuadras, president del Fons Català de Cooperació. Es clourà l’acte, conduït pel periodista Jordi Rivas, amb una actuació de dansa a càrrec de Maite Fernàndez.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: