Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició ‘Escorça: intuïció i tacte’, de l’artista Júlia Ríos, es pot veure al Fòrum Berger

El Fòrum Berger Balaguer acull l’experiència artística: ‘Escorça: intuïció i tacte’.

Una exposició a càrrec de Júlia Ríos que pretén explorar la relació entre les emocions i el tacte a través de diferents expressions artístiques. Emprant la importància del color, la fotografia, els dibuixos, els símbols i la poesia, l’exposició intenta comunicar la connexió entre els sentiments i el pla físic, destacant que les emocions «no són simplement conceptes abstractes, sinó que es poden experimentar físicament».

En aquest sentit, cada quadre de l’exposició compta amb un codi QR que permet als visitants escoltar la cançó que escoltava la vilafranquina mentre creava les seves obres. Una particularitat que tal com explica Ríos atorga moviment i dinamisme als quadres.

L’artista vilafranquina va rebre el Premi Pinnae a la millor col·lecció presentada en el Firart 2023, i és per això que li van oferir d’exposar la seva proposta artística a l’Espai Cultural Fòrum Berger. L’experiència artística s’ha pogut veure durant aquesta Festa Major i es podrà visitar fins al pròxim 29 de setembre en horari de dijous a diumenge de 18.30 a 20.30 h de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: