Dimecres, 25 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’estableix un acord de col·laboració entre els Premis Vinari i el Cavatast

S’estableix un acord de col·laboració entre els Premis Vinari i el Cavatast

Un acord que permetrà que els millors escumosos del concurs es puguin tastar en el marc de la fira de Sant Sadurní.

El Cavatast i els Premis Vinari són dos esdeveniments que sovint coincideixen en el temps, i que tenen molts trets en comú, entre els quals, l’objectiu de fer d’altaveu i promocionar el vi català des de diverses mirades i amb formats diferents. Aquest pròxim mes d’octubre ho faran, per primer cop, havent signat una aliança de suport i col·laboració.

Aquest acord permetrà donar visibilitat mútua en el transcurs dels mateixos esdeveniments. El dissabte del Cavatast hi haurà un tast de vins escumosos premiats als Premis Vinari, que es donen a conèixer el dia abans. La fira d’escumosos tindrà presència a la gala de lliurament dels guardons en diversos moments de la nit. D’una banda, es compartirà informació sobre l’esdeveniment i, de l’altra, l’Ajuntament de Sant Sadurní lliurarà un dels grans premis del concurs.

Aquesta col·laboració arriba després de diversos anys de coincidència d’ambdós esdeveniments en el calendari vitivinícola i del fet específicament tinguin lloc en una mateixa regió vinícola.

Els Premis Vinari donaran a conèixer els guardons de la seva 12a edició el divendres 4 d’octubre al Teatre Casal de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: