Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pere de Riudebitlles acollirà al setembre la vuitena edició del Riudelletres

Riudelletres 2024 arriba amb força i amb un canvi de dates, avançant les jornades al 14 i 15 de setembre.

Aquest 2024, el Riudelletres es consolida com una fira de llibres de referència que combina un variat i extens programa d’activitats per a professionals i per al públic general. A més a més, hi haurà ponents de màxim nivell com els escriptors: Àngel Burgas, Roser Serra, Xavier Zambrano, Clàudia Pujol i Pep Antoni Roig; els il·lustradors Ignasi Blanch i Antònia Bonell; també participarà Laia Santís, mestra i prescriptora de llibres.

Enguany presenta un programa molt complet amb xerrades, ponències, presentacions de llibres, activitats per als més menuts, jocs i concerts que ompliran la plaça de l’Església de Sant Pere de Riudebitlles d’activitats culturals. També les llibreries, editorials i entitats han respost molt positivament a la crida anual al Penedès i l’esdeveniment comptarà amb una vintena de parades de llibres que oferirà el seu catàleg i s’hi podran trobar llibres de fons, sovint difícils de trobar a les llibreries.

També s’ha programat el Club del llibre de la Diputació de Barcelona on es trobaran tots els clubs de lectura del Penedès Garraf.

Durant tot el cap de setmana es faran presentacions de llibres i els autors signaran els seus llibres.
Diumenge al migdia, es clourà el Riudelletres amb un concert Cesk Freixas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: