Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Puigmoltó, Indústria i Sant Joan renovaran paviment i xarxa de clavegueram i abastament d’aigua

Les obres començaran dilluns al carrer Indústria i s’allargaran durant els propers mesos amb una inversió propera als 500.000€.

L’Ajuntament de Vilafranca renovarà totalment el paviment de tres carrers del barri del Centre. Es tracta del carrer de Puigmoltó, entre Parellada i Carme, el carrer de la Indústria i el carrer de Sant Joan.

La renovació del paviment s’executarà acompanyada de la renovació de la xarxa de clavegueram i d’abastament d’aigua. L’Ajuntament fa aquesta actuació a través de l’Empresa Municipal d’Aigües i en coordinació amb els serveis tècnics municipals.

Aquest projecte segueix el pla d’inversions de l’Empresa Municipal d’Aigües i la línia de les actuacions de reurbanització integral que s’ha executat els darrers anys en carrers com la plaça Josep Anselm Clavé, els carrers del Carme, Lluna, Sant Jocund o Comerç, Tossa de Mar i Sant Julià.
Aquestes inversions importants permeten evitar fugues d’aigua i assegurar una millor eficiència de la xarxa. Així mateix, aquests carrers disposen actualment d’un paviment amb rajoles des de fa molts anys i, en el cas del carrer Sant Joan, el desgast sovint feia que es produïssin relliscades.

La previsió és que el proper dilluns 9 de setembre comencin les obres al carrer de la Indústria amb una durada aproximada de 5 setmanes i una inversió de 121.500€. Al carrer Puigmoltó, l’inici d’obres està previst pel 16 de setembre. En aquest cas la durada és de 6 setmanes i la inversió és de 134.000€.
Finalment, la renovació del carrer Sant Joan abastarà la totalitat del carrer i s’executarà a partir del mes de gener, un cop passades les festes de Nadal, per tal de no afectar la campanya comercial nadalenca, i passada la 10K. En aquest cas la durada prevista seria de 12 setmanes, amb un pressupost de gairebé 241.000€.

La nova urbanització d’aquests carrers combinarà les peces de formigó i el paviment imprès i serà antilliscant amb un aspecte semblant al del tram final de La Parellada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: