Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca, líders en audiència durant la Festa Major

Més de la meitat dels vilafranquins s’han connectat en algun moment per seguir tot el que passava a peu de carrer, cosa que suposa un augment del 12% respecte a la Festa Major anterior.

Durant els dies de la Festa Major, un gran equip de professionals, incloent periodistes, tècnics i comentaristes especialitzats, fan que la més típica arribi cada any a totes les llars. Un total de 26 retransmissions en directe han omplert la graella en aquestes dates tan especials, a més dels dos reportatges dedicats a la processó del dia 31 i al Ball de Foc, així com les tres tertúlies sobre temes relacionats amb la celebració. Durant aquests dies, Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca han registrat el major nombre d’oients i espectadors. Més de la meitat dels vilafranquins han connectat en algn moment o altre amb la televisió pública del Penedès per seguir tot el que succeïa a peu de carrer. Aquest augment representa un 12% més que ara fa un any. Entre els directes més vistos destaquen el Pregó del dia 28, la Diada Castellera de Sant Fèlix o la Festa Major dels Petits. Els informatius especials de Festa Major també han assolit una bona quota de pantalla.

15.000 visites úniques al web de RTVVilafranca

Pel que fa al web de RTVVilafranca, la pàgina ha registrat aquesta darrera setmana més de 15.000 visites úniques, de les quals 8.000 es van assolir el dia de Sant Fèlix. Així mateix, la Festa Major de Vilafranca ha travessat fronteres, ja que 364 persones han accedit al nostre web des de l’estranger.

RTVVilafranca travessa fronteres

El país des d’on més ens han seguit ha estat els Estats Units, amb 115 visitants; seguit de França, amb 72; el Regne Unit, amb 52, i Noruega, amb 51. D’altra banda, com cada any, són molts els penedesencs que, per diversos motius, viuen a l’estranger i no poden assistir presencialment a Vilafranca per viure la Festa. Per aquest motiu, molts segueixen en streaming els directes que ofereix Penedès TV. Del 29 d’agost al 2 de setembre, hem rebut comentaris de vilafranquins residents que ens seguien des de Xangai, Austràlia, Suècia i Brussel·les.

Pel que fa a les notícies més llegides, la més vista ha estat la del Pregó, a càrrec d’Otger Amatller, seguida del comunicat de la Colla Vella, on s’informava sobre l’estat de salut de l’acotxadora lesionada i, en tercer lloc, la crònica de la Diada de Sant Fèlix.

El Pregó, el vídeo més vist a Youtube

Les xarxes socials també han tingut un gran seguiment, amb multitud d’interaccions tant a Instagram, Facebook, com, sobretot, a X, amb el hashtag #fmRTVVila. A YouTube, el vídeo més vist fins al moment és el del Pregó, amb més de 1.800 visualitzacions. En segon lloc, la Diada de Sant Fèlix, amb més de 1.600 reproduccions, i finalment, tanca el rànquing la Festa Major dels Petits, amb gairebé 1.200 visionaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: