Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca rep el Reus en el primer amistós de pretemporada

Aquest dimecres (20h), primer amistós pel Patí Vilafranca, i divendres (20h) primer compromís de Lliga Catalana, contra el Voltregà. Tots dos a la Poiesportiva.

El Patí Vilafranca es troba immers en la segona setmana d’entrenaments d’aquesta pretemporada. Avui dimecres, a les 20:30h, a la Poliesportiva, els de Guillem Pérez tindran el seu primer partit amistós, contra el Reus Deportiu.

Divendres, a les 20h, també a la Poliesportiva, els vilafranquins disputen el primer partit de la Lliga Catalana, que tot i ser pretemporada, ja és partit oficial: serà contra el Voltregà.

Els propers partits ja no seran fins el cap de setmana següent: el dissabte, 13, a les 20:30h, segona jornada de Lliga Catalana, al Pavelló Joan Ortoll, contra el Calafell; i el diumenge, 14, a les 20:45h, contra el Palafrugell, a la Poliesportiva, en el marc del Torneig de la Verema.

De moment, el llistat de partits confirmats es tanca amb l’amistós del dimecres, 18 de setembre, a les 19h, a la Poliesportiva, davant el Barça; i el dissabte, 21 de setembre, a les 20h, tercera jornada de Lliga Catalana, davant el Vic.

Aquest dimecres, doncs, primera oportunitat per veure en marxa l’equip, ja sota les ordres del nou tècnic, l’arribada de Bernat Yeste i sense Marc Gual.

Un Patí Vilafranca que enguany estrenarà samarretes, amb una primera equipació d’un blau cel molt clar, i la segona, blau marí, amb dos detalls blau i rosa al pit, simbolitzant l’aposta del club perquè nois i noies, i nens i nenes, puguin tenir cabuda i defensar l’escut de l’equip de la Poliesportiva.

Els capitans dels sèniors masculí i femení del Club Patí Vilafranca (Joan Vàzquez i Abril Batlle), posant amb les noves samarretes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: