Dimecres, 18 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Monjos, Gelida i Casal participen al Torneig Joan Marquès a dues setmanes d’iniciar la lliga

Els vilafranquins van quedar sotscampions, en caure a la final contra el Vilatorrada.

Aquest cap de setmana tenia lloc el Torneig Joan Marquès de bàsquet, amb la participació de Gelida, Casal i Monjos, club organitzador. La bona entesa actual entre l’entitat mongenca i vilafranquina va donar peu a aquesta col·laboració, ja que el Torneig es celebrava a la pista del Casal, amb la qual compartieix nom.

Bon test de pretemporada pels tres representants altpenedesencs que integraven el torneig, juntament amb el quart equip convidat, el Vilatorrada, que va acabar el cap de setmana com a campió. Els del Bages va super el Casal a la final per 71 a 77. En tercer i quart lloc acabaven Monjos i Gelida.

Amb el debut a la lliga a tocar, els tres equips ultimen detalls per començar el torneig de la regularitat amb garanties, conscients de que l’any serà llarg. El Casal, que enguany redebuta a Primera Catalana, manté el bloc de l’any passat. La lliga comença el 21 de setembre, a les 17:45 rebent l’Esparreguera.

Després del descens de la temporada passada, els Monjos competiran a Segona Catalana, juntament amb el Gelida. Els mongencs, una campanya més sota les ordres de Manel Ruiz, debutaran a la lliga el 21 de setembre, a les 17:45h, a la pista CB Cantaires de Tortosa. El nou curs serà una incògnita.

També a Segona Catalana hi trobem el Gelida. Un equip que el curs passat es va guanyar el dret a somiar amb un ascens que finalment no va ser possible. Després d’una temporada passada excel·lent, la 24/25 serà un nou repte per l’equip, que segueix dirigit per Santa Carrasco.

Per la seva banda, el Gelida també disputarà el primer partit de lliga el 21 de setembre, a les 19:30h, Reus Ploms – Gelida.

Efemèrides

18 de setembre
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: