Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espinguet comença la temporada amb diversos projectes i la voluntat d’atraure nous cantaires

La coral celebrarà el 50è aniversari del Juguem Cantant i repetirà el concert ‘Un nadal amb el senyor Scrooge’, entre altres propostes.

La coral infantil l’Espinguet comença aquest mes de setembre la nova temporada que comptarà amb nombroses propostes. Un any més, un dels objectius principals de la coral, tal i com explica la seva directora Xell Montserrat, és el de sumar nous cantaires i fer accessible la música a tothom.

Els assaigs comencen el proper dilluns 16 de setembre a l’Escola Municipal de Música però els més petits ho faran, a partir del 7 d’octubre, al Claustre de Sant Francesc. El primer dels projectes que la coral té a la vista són les Jornades de treball del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya que se celebren a Vilafranca el cap de setmana del 28 i 29 de setembre. Més de 100 directors de les corals infantils de Catalunya es reuniran a la capital de l’Alt Penedès per presentar el nou curs. Un mes després, el 27 d’octubre, se celebrarà el 50è aniversari del primer Juguem Cantant que precisament va tenir lloc a la comarca. L’acte consistirà en un concert dels més petits de les corals infantils de la comarca al Circ Cric amb Tortell Poltrona. I per arrodonir el primer trimestre, l’Espinguet tornarà a oferir, juntament amb alumnes de 1r i 2n d’ESO, el concert de Nadal.

Montserrat anima tothom qui vulgui participar d’aquest concert, amb edats compreses entre els 9 i 16 anys, a posar-se en contacte amb la coral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: