Dimecres, 25 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les empreses Torres, DPR i Rius&Rius col·laboren al concurs InsightPenedès

Les empreses Torres, DPR i Rius&Rius col·laboren al concurs InsightPenedès

El concurs està dirigit a joves de 16 a 35 anys i està dotat amb 3.750 € en forma de beques.

La Fundació Pro-Penedès, organitzadora de la 1a edició del Concurs d’Innovació per a Joves ‘InsightPenedès. Imagina-Crea-Impacta’, i les empreses Família Torres, DPR Automatismos i Rius&Rius Consultoria han signat un conveni de col·laboració per donar suport al certamen. InsightPenedès és un concurs que premiarà el talent jove, fomentant la seva participació en el disseny de les ciutats del futur en el marc dels objectius de l’Agenda 2030.

El concurs està dirigit a joves de 16 a 35 anys i està dotat amb 3.750 € en forma de beques. Les tres millors idees seran premiades amb beques de 1.500€, 750€ i 500€ respectivament. A més, la idea més específica sobre com fer front al canvi climàtic a l’entorn del Penedès rebrà un premi especial de 1.000€. Les candidatures es poden fer arribar fins al 31 d’octubre. Tota la informació del concurs es pot consultar a la web www.insightpenedes.org.

El president de la Fundació Pro-Penedès i alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, ha signat els convenis amb Josep Batet, en representació de Família Torres, Carla Rius, de DPR Automatismos, i Miquel Rius, de Rius&Rius Consultoria, acompanyat de la directora de la fundació Gemma Sivill.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: