Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Ariadna Massana portarà la seva firma, Alsedà, a la 080 Barcelona Fashion Week

Com a talent emergent compartirà cartell amb marques de luxe com ara Custo Barcelona, Lola Casademunt i Simorra

La moda penedesenca trepitjarà per primer cop la 080 Barcelona Fashion Week que se celebrarà del 14 al 17 d’octubre. I ho farà de la mà d’Alsedà, la firma de la vilafranquina Ariadna Massana que, com a talent emergent, compartirà cartell amb marques de luxe. Massana s’ha convertit així també en la primera dona del Penedès que presentarà els seus dissenys al Recinte Modernista de Sant Pau.

Els seus inicis al món de la moda no van ser fàcils. I és que als 16 anys tenia clar que s’hi volia dedicar, com feia la seva àvia,que era modista, i el primer pas va ser fer-se model. Als 19 anys, però, la van drogar i abusar d’ella a Eivissa, cosa que li va provocar un estrès posttraumàtic que la va fer tornar a Vilafranca per curar-se i, sobretot, cuidar-se. I ho va fer estudiant Sostenibilitat, Màrqueting i Comunicació i creant la seva marca, Alsedà, com el cognom de la seva àvia, amb l’objectiu de generar moda amb poc impacte en el medi ambient.

Enguany va veure la convocatòria oberta de la 080 Barcelona Fashion Week i va decidir provar sort. Dos minuts abans de la tronada de Vilafranca li van comunicar que estava seleccionada.

Tot i que no pot donar detalls del que està preparant pel gran esdeveniment de la moda catalana, sí que avança que és la col·lecció més gran que ha fet, 26 conjunts complets, i que treballa amb molta gent del Penedès, que també tindran el seu paper fonamental durant una desfilada que vol que sigui recordada.

Des del seu petit estudi al centre de Vilafranca, al qual de moment només ha deixat entrar a Penedès Televisió, ven les peces que li han quedat de la seva última col.lecció Metamorfosi, on combina sostenibilitat i avantguarda i que vol fer somiar amb un futur més just.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: