Dijous, 19 de setembre de 2024

La Selecció Espanyola de Guillem Cabestany supera Itàlia i tanca líder la fase de grups

Divendres (11:15h), el combinat espanyol jugarà els quarts de final contra Suïssa. El rival a semis seria Portugal o França.

El combinat espanyol, dirigit pel riudebitllenc, ha tancat la primera fase del Mundial, en format de grups amb victòria sobre Itàlia per 4-3. Un triomf important per carregar-se d’arguments de cara a la fase eliminatòria que arrencarà divendres.

Després d’empatar a 1 contra França en la jornada inaugural, l’equip es desfeia sense problemes de Xile, l’equip més fluix del seu grup, amb golejada per 0-12. Aquest dimecres, en el tercer i últim partit, Espanya s’emportava un disputat duel contra els italians.

Gols de Pau Bargalló i Ignacio Alabart situaven el resultat de 2-0 al descans. Al 4 i al 15 de la segona part, doblet de Giulio Cocco per establir la igualada. En menys d’un minut, intercanvi de cops amb les dianes de César Carballeira, i Checco Compagno. I a 3:14 per la conclusió arribava el 4-3 definitiu, obra d’Ignacio Alabart.

Aquest divendres a les 11:15h partit de quarts de final contra Suïssa, buscant un lloc a la semifinal contra Portugal o França. Per l’altre costat del quadre els quarts són Argentina – Andorra i Itàlia – Angola.

Ara, la Selecció absoluta buscarà emular la sots-19 dels penedesencs Quim Gabarró i Pau Andreu, que dissabte es van proclamar campions del món davant la selecció de Portugal, als mateixos World Skate Games de Novara.