Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La periodista i corresponsal al Pròxim Orient Roser Oliver i Olivella farà el pregó de Fires

El pregó, davant la previsió de pluja per aquesta tarda, s’ha traslladat al recinte de la Fassina de can Guineu, enlloc de la plaça de l’Ajuntament.

Aaquest divendres a les vuit del vespre la pregonera d’enguany, la periodista i corresponsal al Pròxim Orient Roser Oliver i Olivella, donarà el tret de sortida oficial a les Fires i Festes 2024.

Després del pregó i, com es fa des del 2018, es clourà l’acte amb actuacions de Cultura Popular.
La pregonera a néixer a Sant Sadurní d’Anoia el 1965 i va viure al municipi de forma fixa fins als 18 anys, quan va marxar a viure a Barcelona per estudiar.

Llicenciada a la UAB en Ciències de la Comunicació, postgrau en Estudis internacionals per la UAB, ha viatjat a més de 70 països durant la seva trajectòria professional, on ha cobert molts conflictes bèl·lics, com el genocidi de Ruanda, la Guerra de Bòsnia, la de Kosovo, el conflicte entre Israel i Palestina o la Guerra d’Afganistan.

Treballa a TV3 des de 1990, on va formar part durant 11 anys de l’equip del 30 minuts. Des del 2019 treballa a la secció d’Internacional dels informatius de TV3 i el 2022 es va convertir en la nova corresponsal de la corporació al Pròxim Orient, des de la ciutat de Jerusalem.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: