Dilluns, 30 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nit Solidària per l’Espiga amb la marató de Penedès TV recull més de 30.000€

El Teatre Casal de Vilafranca acollia aquest divendres la 17a edició de La Nit Solidària organitzada pel Rotary Club de Vilafranca a benefici de la Fundació L’Espiga.

Un acte que va cloure amb la magnífica notícia d’assolir una alta recaptació que l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, qualificava d’èxit. Romero recordava que l’ajuntament sempre ha estat donant suport a l’Espiga.

Per la seva banda el president accidental del Rotary, Josep Ramon Rodríguez, agraïa el suport de tothom i demanava sobretot un aplaudiment pels treballadors de l’Espiga.

El tradicional sopar-espectacle s’acompanyava d’una Marató en directe que emetia Penedès TV. En el seu trancurs el diputat membre del govern de la Diputació de Barcelona, Sergi Vallès, anunciava també una considerable aportació.

L’esdeveniment acollia actuacions musicals d’artistes penedesencs.

Actuacions que anaven combinades amb reportages on es mostraven els diferents serveis de la Fundació, com el centre de dia, el centre ocupacional, l’escola Delta- Espiga, el CDIAP o la residència.
Un acte que conduien l’humorista Jordi LP i la seva filla Lorena López.
També hi havia un centre de rececepció de trucades des d’on al final de la nit es va donar a conèixer una xifra que supera els 30.000€.

Les persones que vulguin fer una donació, encara ho poden fins diumenge vinent per bizum, al número de donacions 06549 .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: