Dimecres, 18 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Guillem Cabestany tanca la seva etapa com a seleccionador espanyol d’hoquei patins al Mundial

La setmana que ve es posarà fi a 3 anys com a responsable de la selecció masculina absoluta i director tècnic d’hoquei patins a la RFEP. El proper repte, a la banqueta del CP Calafell.

Aquest dissabte, la selecció espanyola d’hoquei patins posa rumb a la ciutat italiana de Novara, on s’estan disputant els World Skate Games. Allà, a partir de la setmana que ve, comença el mundial d’hoquei patins. Serà l’últim ball del riudebitllenc Guillem Cabestany com a seleccionador.

Un cop finalitzi la competició, el que ha estat seleccionador els últims 3 anys, encetarà la seva aventura com a entrenador del Calafell. Però abans, ell i la selecció buscaran aixecar un títol que es resisteix en els últims anys. En la retina queda la decepció de l’últim Mundial, l’any 2022 a l’Argentina, que es va tancar amb una discreta cinquena posició.

Després del títol europeu conquerit l’estiu del 2023 a Sant Sadurní, l’equip arriba amb l’optimisme per bandera. I a nivell particular, el seleccionador, amb ganes d’acabar de la millor manera. Un Guillem Cabestany que durant aquest temps també ha estat el director tècnic de la Federació Espanyola en l’àmbit de l’hoquei patins.

El bloc respecte fa dos anys ha canviat considerablement, i només repeteixen 4 jugadors: Nil Roca, Sergi Aragonès, Ignacio Alabart i Pau Bargalló. També hagués repetit Xavi Barroso, baixa d’última hora per lesió, i que va permetre l’entrada del jugador del Noia, Ivan Morales. Tot i això, el seleccionador afirma que la filosofia és la mateixa.

A més dels jugadors ja citats, la convocatòria es completa amb els porters Carles Grau i Càndid Ballart, novetats respecte el Mundial. I a més d’Ivan Morales, també són novetat resepcte el combinat de fa dos anys: César Carballeira, Marc Grau i Martí Casas.

El torneig d’hoquei patins al Mundial de Novara tindrà lloc del 16 al 22 de setembre.

Efemèrides

18 de setembre
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: