Dilluns, 23 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es presenta una nova edició del Cavatast, que tindrà lloc a Sant Sadurní del 4 al 6 d’octubre

Es presenta una nova edició del Cavatast, que tindrà lloc a Sant Sadurní del 4 al 6 d’octubre

El prestigiós enòleg Josep Bujan inaugurarà la Mostra de caves i gastronomia el divendres 4 d’octubre.

Aquest dilluns, el celler de la Fassina de Can Guineu ha acollit la presentació de la 28a edició del Cavatast, la mostra de caves i gastronomia, que tornarà a situar Sant Sadurní d’Anoia com a epicentre mundial de l’elaboració d’escumosos. Per tercer any consecutiu la fira s’instal·larà al parc Lluís Companys, ubicació ben valorada per visitants i expositors i que s’ha acompanyat d’una ambientació més «moderna i amable».

La mostra mantindrà el format habitual de degustacions a través del sistema de tiquets, i la possibilitat de llogar o comprar la copa, mantenint els mateixos preus que el 2023. A partir d’aquest dimarts 24 de setembre ja es posaran a la venda els tiquets i la copa del Cavatast 2024 a l’Oficina de Turisme.

La fira comptarà amb la participació d’una quarantena d’expositors, amb 25 cellers participants, deu de gastronomia, a més d’espais promocionals com els dels pobles agermanats de Cañete La Real, Zegama, Penedès Turisme i el de Cassà de la Selva, on s’oferiran demostracions de l’antic ofici de taper.

El cap de setmana s’ha vestit una nodrida programació de tastos gratuïts a l’espai d’activitats situat al mateix Parc Lluís Companys, i també hi haurà activitats enogastronòmiques al Celler de la Fassina, amb entrades que ja són a la venda al web www.cavatast.cat.

Més informació

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: