Dilluns, 30 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca tornen a descarregar la torre de 7 a la diada de Santa Tecla de Sitges

Aquest dissabte, els Xicots de Vilafranca participaven a la diada de Santa Tecla, a Sitges, compartint plaça amb els Bordegassos de Vilanova i la Jove de Sitges.

Els de la camisa vermella obrien l’actuació descarregant a primera ronda un 5 de 7 de bones mides. L’estructura s’ha consolidat com un castell segur per la colla, havent-lo descarregat 16 vegades aquesta temporada.

A la segona ronda, la colla aconseguia descarregar la torre de 7 treballant-la fins al final. Era la quarta descarregada aquesta temporada.

A la tercera ronda, els Xicots continuaven amb un ferm 4 de 7, amb els segons del que ha de ser el 4 de 8 i estrenes al pom de dalt. Tancaven l’actuació amb el pilar de 5 i s’acomiadaven de la plaça amb 3 pilars de 4.

Recta final pel Concurs

Aquesta setmana, tota l’atenció està sobre el Concurs de Castells, que tindrà lloc el dissabte a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona. Per aquest motiu, els Xicots han preparat assajos especials amb l’objectiu de donar el millor de sí mateixos en aquesta cita tan rellevant del calendari casteller.
Amb la campanya #SOMVILAFRANCA, la colla convida tota la gent de Vilafranca a participar en els assajos i a donar un cop de mà al concurs.

Imatge: Xicots de Vilafranca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: