Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca tanca el cap de setmana amb dues victòries en la recta final de la pretemporada

L’últim amistós serà aquest diumenge (19h), a Castelldefels. El dia 22, debut a la lliga.

2-0 contra l’Alguaire i 6-0 contra el Sarrià. El FC Vilafranca deixa enrere un cap de setmana amb dos partits amistosos al Municipal, que ha servit per seguir afinant punteria, consolidar conceptes i creixent com a equip. De ben segur, alguna conclusió positiva surt del que s’ha vist dissabte i diumenge sobre el verd del Municipal, que ha vist ajornada la seva substitució fins el Nadal.

Pel que fa al futbol. El Vila es veia les cares dissabte amb l’Alguaire, de Segona Catalana. Triomf per 2-0, amb molta menys brillantor que diumenge. Els lleidatans, molt rocosos, van ser un test exigent pels de David Vilajoana, que, a la conclusió, explicava que encara queda feina per fer.

Dissabte, gols de Pedro Jiménez i Abde Afazaz. Dos de les moltes cares noves aquest curs. Del passat només continuen el porter, Varo, i Adri Toro.

Millor gust de boca va deixar el partit de diumenge, el segon compromís del cap de setmana al Municipal. Triomf molt més plàcid, especialment al segon temps, per 6-0 contra el Sarrià. Pau Caresia obria la llauna als cinc minuts i Escamilla feia el segon abans d’enfilar els vestidors a la mitja part. Al segon temps, Hugo Romero, Escamilla, Adri Toro i el central colombià, Luis Hernández, donaven forma a la golejada.

Al degà penedesenc només li resta un amistós de pretemporada, aquest diumenge, a les 19h, als Canyars de Castelldefels, davant un conjunt que també ha baixat de Tercera i serà rival del Vilafranca a la Lliga Elit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: