Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca inicia el seu camí a l’Elit

El degà penedesenc disputa la primera jornada de la Lliga Elit aquest diumenge a les 12h, al camp de la Pobla de Mafumet. Els de David Vilajoana volen estrenar el campionat amb 3 punts.

El Futbol Club Vilafranca inicia la seva aventura a la Lliga Elit aquest diumenge a les 12 del migdia, al camp de la Pobla de Mafumet. Es veuen les cares dos equips que l’any passat van descendir de Tercera, en el cas dels vilafranquins, 10 anys després.

El degà, que va iniciar la pretemporada el 14 d’agost, ha tingut un mes per preparar el debut a una lliga farcida d’històrics i que es presenta com una Tercera Divisió encoberta. Res serà fàcil, i ningú regalarà res. Un bon començament seria ideal per confirmar la bona feina feta en les darreres setmanes. Pobla i Vilafranca reediten el duel del 24 de març, que va acabar amb empat a 1.

TALL DAVID VILAJOANA, Entrenador FC Vilafranca
SOBRE RIVAL

El Vilafranca visita un camp històricament nefast. En els 17 precedents anteriors, només 2 victòries, la darrera, la temporada 21/22.

L’any passat, el gol va ser, per enèsima vegada, l’assignatura pendent. Durant la pretemporada, l’equip no ha patit en excès a l’hora de generar perill. Segons el tècnic el principal fort d’aquest equip resideix a darrera: la solidesa defensiva serà la base d’un equip que encara ha de seguir progressant.

TALL DAVID VILAJOANA, Entrenador FC Vilafranca
1:27 – 2:14 «Jo crec que… lliga»
2024-09-20-g
POBLA 2

El tècnic, David Vilajoana, que diumenge debutarà en partit oficial amb el Vila, explica que el repte més exigent ha estat encaixar totes les peces noves a la plantilla. Recordem que de l’any passat només continuen Varo i Adri Toro. Vilajoana es mostra satisfet amb la feina de l’equip i assegura que arriben en bones condicions al primer partit al camp de la Pobla de Mafumet, diumenge, a les 12h; que es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: