Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Teatre Casal presenta una programació de luxe en la temporada del seu 120è aniversari

El Teatre Casal presenta una programació de luxe en la temporada del seu 120è aniversari

Com a caps de cartell, comptarà amb ‘El Trencanous’ del Ballet de Kiev, ‘Bona Gent’ de Quim Masferrer, ‘Non Solum’ de Sergi López, Ara Malikian i la ‘Giselle’ del Ballet de Barcelona.

Aquesta setmana s’ha presentat al Teatre del Casal Societat La Principal de Vilafranca la nova temporada d’espectacles 2024-2025, que arrencarà el proper diumenge 13 d’octubre.

Al llarg de tot l’any 2023 el Teatre Casal va programar 25 espectacles, en va produir 14 i va reunir més de 13.600 espectadors. Per aquesta nova temporada, l’entitat espera seguir creixent en la seva programació i nombre d’espectadors.

El mag Jordi Caps serà l’artista que donarà tret de sortida a la temporada amb el seu espectacle de màgia de prop. La programació inclourà l’humor de Marc Sarrats i el seu espectacle ‘Vaques Flaques’, l’improshow de ‘Corta el Cable Rojo’, ‘Les Mares’ de Fel Faixedas i Carles Xuriguera, i la comèdia ‘Speed Dating’ de la companyia Comicon Teatre.

També es celebrarà, del 7 al 10 de novembre, la 7a edició del Festival Escena Penedès amb representacions de cinc grups amateurs del Penedès i l’obra ‘Hora de plegar’, de la Sala Cabanyes, guanyadora del 10è Premi Rosa Florido. Com a novetat, aquest 2024 tindrà lloc al teatre l’espectacle ‘Horabaixa’, de la companyia de dansa resident Sempre, amb els ballarins Nil Coral, Anna Martín i Laura Elias.

El Teatre Casal també manté el seu tradicional concert de Nadal amb la reconeguda orquestra de La Principal de la Bisbal, que enguany arriba a la 40a edició. Pel que fa a la programació infantil i familiar, tindrà lloc el musical ‘Tadeo Jones’ i el Carnaval Infantil; mentre que es mantenen les projeccions mensuals del CineXic a la Sala Zazie Casal.

Les entrades es poden adquirir en línia al web teatrecasal.com a partir del dia 1 d’octubre, tant per socis del Casal com pel públic general. L’espectacle d’Ara Malikian serà una excepció, ja que l’1 d’octubre només s’obrirà una pre-venda pels socis. Serà a partir del 3 d’octubre que les entrades per aquest espectacle estaran disponibles pel públic general.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: