Dissabte, 28 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ‘Tast d’idees’ ha tractat el fet d’establir límits en la infància com a garantia de futur

El Vinseum acollia aquest dimecres la tercera jornada del cicle de xerrades Tast d’idees, la proposta de l’Ajuntament de Vilafranca per abordar temes transversals, a través de xerrades mensuals.

Donava la benvinguda la regidora Gemma Romeu, assenyalant que estem un moment on sovint es qüestionen els límits en l’educació dels infants i el paper de l’autoritat, o com poden afectar els límits a la seguretat i confiança sense perdre l’autonomia i la creativitat.

L’acte el moderava la periodista, Ester Boher que donava pas a les convidades, Assumpció Salat, investigadora en el camp del desenvolupament humà i experta en temes de Intel·ligència emocional, i Gemma Ventura, escriptora, periodista de la revista digital Catorze i mestra de primària.
Salat aportava coneixement per ajudar a entendre com els límits impacten en el creixement dels infants i com gestionar l’autoritat d’una manera respectuosa.
Gemma Ventura, parlava de la seva experiència a les aules, ressaltant la necessitat que l’escola contribueixi a reduir el narcisisme de la societat actual. Respecte als límits, evidenciava que formen part de la vida.

La propera xerrada serà el 23 d’octubre sota la pregunta de ‘Qui ens condiciona el pensament? La crisi de valors i l’amenaça a la democràcia’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: