Dilluns, 30 de setembre de 2024

El FC Vilafranca suma un punt amarg davant la Rapitenca (2-2)

El degà capgirava el gol de Pachu al primer minut, amb doblet d’Adri Toro (golàs inclòs), però del 2-1 es va passar al 2-2 en tres minuts, amb un polèmic penal de Marquillas.

El partit començava de la pitjor manera, amb gol de Pachu pels visitants al primer minut. En un inici nefast, el Vila era incapaç d’imposar-se als duels i emportar-se les boles dividides. Però l’equip va creixer a través de la pilota i poc a poc va anar incomodant la defensa rival, i a 5 minuts pel descans Adri Toro feia l’empat.

Al inici del segon temps el Vilafranca va tenir les arribades més perilloses, i al 63, novament Adri Toro amb un míssil terra-aire, feia el 2-1. L’alegria va durar exactament 3 minuts: errada defensiva, penal molt dubtós de Marquillas i gol de Gerard Verge per fer l’empat a 2 definitiu.

Al instants finals el ritme va decaure i els locals van acabar patint més del compte. Segona jornada seguida puntuant, i dissabte a les 18h nou partit a casa, contra l’Horta. Abans, dimecres, a les 20h, eliminatòria de Copa Catalunya, a partit únic, al camp del Pallejà.