Dissabte, 28 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca, a pel 6 de 6, contra la Rapitenca

El degà penedesenc rep la UE Rapitenca aquest dissabte a les 16:05h, i es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i la plataforma ‘La Xarxa+’.

Després del triomf per 1-2 a La Pobla de Mafumet, en la jornada inaugural de la Lliga Elit, el FC Vilafranca encara el primer partit de lliga a casa, i rebrà a un altre equip tarragoní. Dissabte, a les 16:05h, els de David Vilajoana es veuen les cares al Municipal amb la Rapitenca, un conjunt que també va baixar de Tercera el curs passat.

Els ebrencs, que la setmana passada van empatar a 2 a casa davant l’Atlètic Sant Just, arribaran amb ganes d’estrenar-se aquesta temporada. Per la seva banda, els vilafranquins buscaran el 6/6 i tornar a vèncer la Rapitenca a casa, com ja va ocórrer al mes de gener.

Històricament, els 15 enfrontaments previs entre els dos equips a Vilafranca han beneficiat als locals, amb 9 victòries, 3 empats i 3 derrotes.

El Vilafranca – Rapitenca arrencarà dissabte, a les 16:05h, i es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i la plataforma ‘La Xarxa+’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: