Dimecres, 25 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Club Patí Sant Ramon torna al col·legi en la presentació dels seus 12 equips pel nou curs

El Club Patí Sant Ramon torna al col·legi en la presentació dels seus 12 equips pel nou curs

Per la presentació dels equips de la temporada 24/25, el Sant Ramon ha recuperat el col·legi com a escenari.

El passat cap de setmana el Club Patí Sant Ramon inaugurava la seva temporada 2024/25. Alguns equips de la base ja disputaven els primers partits de la lliga, coincidint en les dates de la presentació del club, que va tenir lloc diumenge.

El club va celebrar la presentació oficial per a la temporada 2024/25, recuperant el col·legi com a escenari, després d’un bon grapat d’anys. Al llarg de la jornada també va tenir lloc un dinar de germanor amb jugadors, tècnics, familiars i aficionats. Aquest esdeveniment marca l’inici d’un nou curs ple de reptes i aspiracions.

També hi han novetats destacables per la nova temporada que tot just arrenca. Per exemple, la creació d’un nou equip, per arribar a fer un total de 12 dins l’estructura del club. L’escoleta, a més, en aquestes primeres setmanes funciona a ple rendiment.

Al Sant Ramon, la història i la tradició són part fonamental del seu ADN. És per això, que amb la voluntat de tornar als orígens, enguany s’ha realitzat la presentació al col·legi.

Aquest curs el Sant Ramon estrena un carnet de simpatitzant que ofereix diferents avantatges, i també s’ha signat un acord amb l’Escola Dolors Piera per iniciar els alumnes en la pràctica de l’hoquei i que progressivament vagin incorporant-se al club.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: