Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Barça dona de baixa del registre de penyes a la Penya Barcelonista de Vilafranca

El Barça dona de baixa del registre de penyes a la Penya Barcelonista de Vilafranca

L’entitat viu una situació crítica i l’activitat es pràcticament inexistent en els últims temps. La junta actual fa una crida en busca d’un relleu que faci resorgir la penya.

El Futbol Club Barcelona, des del departament de penyes, ha decidit donar de baixa del registre de penyes oficial la Penya Barcelonista de Vilafranca, durant aquest mes d’agost, al·legant certs incompliments segons la normativa vigent. Des de l’entitat vilafranquina expliquen que, “tot i exposar-los reiteradament la nostra situació, i intentant trobar una solució a aquesta problemàtica demanant més flexibilitat i temps, han pres la decisió de deixar-nos fora i perdre els drets com a penya barcelonista”. La penya des de fa uns anys no compta amb local, un dels requisits indispensables.

L’agrupació es mostra molt dolguda amb la decisió presa pel Barça: “haguéssim agraït per part del Futbol Club Barcelona una mica més de comprensió degut a la nostra situació exposada i a ningú se li escapa que últimament el moviment penyístic va a menys. Mesures d’exclusió com aquestes no ajuden a que (les penyes) segueixin actives”. Afegeixen que altres penyes s’estan plantejant la seva continuïtat, per culpa de les dificultats trobades.

La junta actual fa una crida en busca d’un cop de mà, per tal d’aconseguir aixecar el vol de la penya i posar-se al capdavant. “Intentarem per tots els mitjans que la Penya Barcelonista de Vilafranca del Penedès i Comarca reneixi de la mà de nova gent”, apunten.

La Penya Barcelonista de Vilafranca del Penedès i Comarca, fundada a l’any 1961, integrada dins del món de penyes del Futbol Club Barcelona, i més concretament de la Federació de Penyes de l’Anoia, Penedès i Garraf, viu moments complicats sobretot arran de la pandèmia per COVID-19 des de l’any 2020.

L’actual junta directiva, la qual va agafar el mandat de la penya al novembre del 2010, rellevant al Sr. Josep Mª Armengol Torné, en primer lloc va deixar el local situat al Carrer Balmes, 21 Baixos, i seguidament, com a mesura per mantenir el servei d’autocar al Camp Nou als socis i no socis de la penya, va unir forces amb dues de les penyes de la comarca: La Granada i Sant Martí Sarroca.
Malauradament, i davant les dificultats de trobar relleu, que ja es van posar de manifest abans d’aquests esdeveniments, la penya s’ha mantingut viva tot i la seva poca activitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: