Dissabte, 28 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres amb ambient estiuenc a l’espera d’un cap de setmana fresc però assolellat

Serà de cara a mitjans de setmana que els models ens indiquen un possible canvi meteorològic, amb pluges que podrien arribar a la comarca.

Després d’una nit molt suau, aquest divendres es presenta assolellat i tranquil, amb temperatures màximes que arribaran als 26 graus durant les hores centrals del dia, oferint un últim regust d’estiu. El cel es mantindrà clar durant tota la jornada, sense risc de precipitacions.

Mapa de previsió per a divendres.

Baixada de temperatures dissabte

El dissabte arribarà amb un canvi significatiu. Es preveu una baixada de temperatures de 4 a 8 graus respecte al divendres, marcant l’inici d’un cap de setmana amb un ambient clarament més fresc. Durant el matí, el cel continuarà serè, amb la possibilitat d’algunes boirines al nord de la comarca. A la tarda podrien aparèixer alguns núvols dispersos, tot i que no s’esperen precipitacions. Aquest descens tèrmic serà l’element més destacat de la jornada.

Mapa de previsió per a dissabte.

Diumenge de sol i estabilitat 

El diumenge, el temps es mantindrà estable, amb el domini del sol durant bona part del dia. Tot i que podrien aparèixer alguns núvols al matí, es preveu que el sol sigui el protagonista, amb una temperatura suau i agradable, per sota dels valors màxims de divendres.

Mapa d’anomalia de temperatura per al cap de setmana: els valors se situaran entre 4 i 6 graus per sota del que tocaria. 

Pluges a l’horitzó a partir de mitja setmana

Mirant cap a la setmana vinent, les temperatures es mantindran dins la mitjana habitual per aquesta època de l’any. Serà de cara a mitjans de setmana que els models ens indiquen un possible canvi meteorològic, amb pluges que podrien arribar a la comarca, posant fi a l’estabilitat dels últims dies.

Mapa de previsió a mitjà termini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: