Dilluns, 16 de setembre de 2024

Derrota del Patí per començar la pretemporada

Els vilafranquins van caure per 1-6 davant el Reus Deportiu, en l’amistós disputat aquest dimecres a la Poliesportiva.

El Patí Vilafranca va caure derrotat per 1-6 davant el Reus Deportiu, en el primer partit amistós d’aquesta pretemporada, disputat aquest dimecres al vespre. Un partit que no permet treure massa conclusions. Una sí que està clara: encara queda molta feina per fer. El duel, previst per les 20:30h, va arrencar amb 35 minuts de retard. Tot i les alçades a les que estem, i que encara falta més i mig per començar l’OKLliga, els dos equips es van mostrar intensos, anant a totes les boles i sense refusar cap xoc.

Tot i aquesta intensitat, els de Guillem Pérez van evidenciar que caldrà picar pedra i ser ingeniosos aquest curs, per poder generar perill de cara a la porteria rival. D’això el Reus va anar sobrat, especialment al segon temps, on es va decidir el matx, que marxava al descans amb victòria reusenca per 0-1. L’artífex principal de que el resultat fos tan curt a la mitja part va ser el porter, Xus Fernández. Al final, derrota vilafranquina per 1-6: el gol local, de Sergi Torné.

Sobre el partit, uns quants detalls a destacar: va debutar el nou fitxatge, Bernat Yeste, també va tenir minuts un dels joves prospectes amb més futur de l’entitat, Pablo Gómez, i Marc Gual es va deixar veure per la Poliesportiva després del seu abrupte adéu aquest estiu. El veterà jugador, al qual no se li coneix nova destinació, va presenciar el duel entre dos dels seus ex-equips.

Sigui com sigui, la pretemporada continua. Divendres a les 20h, també a la Poliesportiva, partit contra el Voltregà, en la Jornada 1 de la Lliga Catalana 2024.