Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comença el curs acadèmic a la Facultat d’Infermeria amb 120 estudiants

Comença el curs acadèmic a la Facultat d’Infermeria amb 120 estudiants

Entre l’alumnat de la Facultat d’Infermeria de Vilafranca hi ha estudiants de procedències diverses.

Amb l’acte d’acollida, celebrat aquest dijous al matí per a la cinquantena d’alumnes que s’incorporen a 1r, ha arrencat definitivament el curs acadèmic a la seu de Vilafranca de la Facultat d’Infermeria de la URV.

Les noves incorporacions han escoltat les explicacions de l’equip de la Facultat, encapçalat per la coordinadora, Rosa Raventós, i han rebut la visita de la degana i la regidora d’Educació per donar-los la benvinguda.

M. Dolors Burjalés recordava que la seu vilafranquina creix i ja acull estudiants de 1r a 3r, amb uns 120 alumnes en total. Les instal·lacions han estat adequades durant l’estiu per començar el curs amb tot a punt.

Entre l’alumnat de la Facultat d’Infermeria de Vilafranca hi ha estudiants de procedències diverses.

Precisament per a fer una bona acollida a l’alumnat que no coneix Vilafranca, l’Ajuntament ha preparat una sèrie d’activitats i descomptes especialment pensats per als nous estudiants.

La Facultat promou l’aprenentatge basat en problemes i la pràctica reflexiva. Per això els grups són reduïts amb la voluntat també de fomentar la proximitat i el vincle entre estudiants i professorat. La formació és humanista i basada en el fet de cuidar centrant-se en la persona, tenint en compte els aspectes físics, fisiològics i psicològics.

Els estudis d’infermeria conviuen, a l’edifici de l’Enològica, amb els de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: