Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cap de setmana radiant amb temperatures de tardor avançada

Les temperatures màximes al migdia encara quedaran curtes, ja que no se superaran els 23 graus en molts indrets de Catalunya.

La d’aquest divendres ha estat la nit més fresca de l’estiu, amb temperatures de tardor avançada Les mínimes han quedat per sota dels 10 graus en alguns punts del Penedès, uns valors per abrigar-se, malgrat el sol que llueix des de primera hora. Aquest cel radiant ens acompanyarà durant tota la jornada, però les temperatures màximes al migdia encara quedaran curtes, ja que no se superaran els 23 graus en molts indrets de Catalunya, per tant, avui la jaqueta serà la nostra millor amiga.

Mapa de previsió per aquesta tarda.

Dissabte de pocs canvis
Aquesta
pròxima matinada serà de nou freda i serena, potser amb alguns núvols prims cap a la costa penedesenca. Demà no hi haurà pràcticament canvis en la previsió, més enllà del lleuger repunt del termòmetre durant les hores centrals del dia, amb un ambient agradable i suau.

Mapa de previsió per a dissabte.

Diumenge assolellat i suau
Serà a partir de diumenge quan la pujada de la temperatura serà més evident, sobretot al migdia. No obstant això, durant les nits caldrà abrigar-se, el cel que quedarà net de núvols permetrà que la matinada encara sigui fresca.

Canvis a la segona quinzena de mes
De cara a la setmana vinent, els mapes tornen a mostrar una situació interessant, especialment a partir de dimecres. Tot i que encara amb una incertesa força elevada, els models ens assenyalen una nova baixada del mercuri i precipitacions, que serien generals i generoses.

Mapa de previsió a mitjà termini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: