Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cap de setmana amb dues cares: dissabte variable i diumenge de tempestes

El Servei Meteorològic de Catalunya ja ha activat preavisos per intensitat de pluja de cara a diumenge.

Encarem la recta final de la setmana amb moviment meteorològic. Aquest divendres ja ha començat amb precipitacions, unes pluges que han avançat de sud a nord, però que els ha costat de descarregar amb certa intensitat. Tot això, amb un ambient de tardor, ja que les temperatures són força fresques per l’època. De cara a la tarda, les tempestes s’enretiraran i tindrem un panorama molt més estable.

Mapa de previsió per a divendres.

Amb les pluges d’avui i les de dimecres, destaquen els més de 30 litres a Vilafranca del Penedès i a Font-rubí.

Balanç episodi de pluges de dimecres fins a divendres a les 12:00h.

Dissabte de sol i pocs núvols

Tot i que el matí començarà tapat, i encara amb la possibilitat d’algun plugim, la tarda serà molt més tranquil·la, amb sol i uns termòmetres que s’enfilaran. No obstant això, la calor serà força moderada, ja que no assolirem els 30 graus pràcticament enlloc del Penedès.

Mapa de previsió per a dissabte.

Diumenge de tamborinades i fresca

El darrer dia de la setmana tornarem a repetir la dinàmica de ruixats i de tempestes, sobretot al matí. Les pluges podran descarregar amb certa intensitat, deixant més de 20 litres en menys de mitja hora. Per aquest motiu, el Servei Meteorològic de Catalunya ja ha activat preavisos en aquest sentit. Amb tot això, les temperatures tornaran a baixar just quan la tardor ja truca a la porta.

Mapa de previsió a mitjà termini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: