Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Albert Tort ha estat nomenat secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital

Nascut a Sant Martí Sarroca l’any 1984, és doctor per la Universitat Politècnica de Catalunya, Màster en Computació i Enginyer en Informàtica per la UPC.

El Govern continua amb la configuració de la seva estructura executiva amb nous nomenaments. Aquest dimarts Albert Tort ha estat nomenat secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital.

Des de 2008 s’ha especialitzat en els àmbits de l’enginyeria del Software, la transformació digital, l’assegurament de la qualitat dels sistemes d’informació i la intel·ligència artificial, primer com a membre del grup de Recerca en Modelització Conceptual de Sistemes d’Informació a la UPC, i durant els darrers 10 anys a la multinacional de consultoria tecnològica Sogeti.

En l’àmbit docent va ser professor d’Enginyeria de Requisits a la UPC i des de 2016, i coordinador del Postgrau en Software Quality Assurance de l’School of Professional & Executive Development de la mateixa universitat.

En l’àmbit de la política, Albert Tort, és regidor de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca i vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: