Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adrià Solís, Clàudia Samsó, Anna Campamà, Rosa Llopart i Oriol Udina, administradors de l’FM

Tots ells han manifestat la seva sorpresa per haver estat escollits i han confessat que van dir que sí a la primera.

Vilafranca ja coneix qui seran els administradors i administradores de la festa major de l’any que ve. Son Adrià Solís, Clàudia Samsó, Anna Campamà, Rosa Llopart i Oriol Udina. El quintet es va presentar ahir dilluns a la tarda a la Casa de la Festa Major i l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, va destacar la importància de nomenar-los d’hora.

Durant la presentació l’alcalde va explicar que enguany va voler canviar la manera de demanar-ho i no fer-los anar al despatx sinó parant-los un parany a través d’una persona de confiança i, un cop allí, els donava l’estampa de Sant Fèlix per fer-los la proposta. A l’Oriol Udina, un dels membres històrics dels Falcons de Vilafranca, el van citar a la plaça Penedès per un tema relacionat amb la colla.

A la Clàudia Samsó, expandereta, un familiar li va dir que anava a casa seva a portar-li un regal de casament però qui va arribar va ser l’alcalde.

L’Adrià Solís, ex ballador de Panderos i de Capgrossos, és fisioterapeuta i l’alcalde li va demanar hora per fer-se un massatge

L’Anna Campamà, una de les primeres dones dels Geganters, membre de l’associació de veïns del Molí d’en Rovira, la van citar a l’Ajuntament per parlar de la tresoreria de l’entitat

I finalment la Rosa Llopart, membre de la comissió de l’U de la Festa Major dels petits i petites, una amiga li va dir que s’havien de veure perquè li havia d’explicar una cosa urgentment

Tot i la sorpresa, tots cinc, doncs, van acceptar la proposta ràpidament i tenen moltes ganes de començar a treballar per organitzar la millor festa major que puguin.

Qui és qui

Anna Campamà

Treballa al departament d’atenció al client d’una empresa d’embalatge flexible. Va ser membre de la colla dels Geganters de Vilafranca, una de les primeres dones a incorporar-se al ball. Actualment forma part de la junta de l’associació de veïns del barri Molí d’en Rovira com a tresorera. Té 53 anys i viu al barri del Molí d’en Rovira.

Rosa Llopart

Diplomada en Ciències Empresarials per la UPF, treballa al departament de comptabilitat i finances de Gestora Catalana de Residus, SLU a La Bisbal del Penedès. Ha estat membre de l’AFA de l’Escola Estalella i Graells i de la comissió de pares i mares de la coral infantil l’Espinguet. Viu apassionadament la festa major i actualment és membre de la comissió de l’U, donant suport a l’organització de la festa major dels petits. Casada i mare d’una nena de 13 anys, té 46 anys i viu al barri del Molí d’en Rovira.

Clàudia Samsó

Va estudiar Educació Primària a la UAB i és mestra a l’Escola Montagut de Vilafranca. Ha estat monitora de dansa i de lleure en casals d’estiu fins aquest estiu passat. De petita va ballar amb les Panderetes i les Gitanes i al 2015 va entrar a formar part del Ball de Panderetes, del qual va ser presidenta entre els anys 2017 i 2019. Posteriorment, va ser escollida com a representant dels balls al Consell de la Festa Major, i va formar part de la Comissió de Seguiment i de la Comissió de la Festa Major dels Petits. És sòcia dels Castellers de Vilafranca. Té 29 anys i és veïna del barri de Sant Julià.

Adrià Solís

Graduat en Fisioteràpia per la Fundació Universitària del Bages i màster en Osteopatia per l’Escola d’Osteopatia de Madrid. Director i fundador de la Clínica de fisioteràpia FISIOCORP a Vilafranca del Penedès. És àrbitre de la Federació Catalana de Basquetbol, divulgador científic a les xxss (@adriasolissinyol) i a RTVV. Ha estat jugador i entrenador de bàsquet al SE Casal Vilafranca, i col·laborador del CP Vilafranca, CE Xamba, Xicots de Vilafranca, Llambrusca Alzheimer i Fundació l’Espiga, entre d’altres. Va formar part del Ball de Panderos i del Ball dels Capgrossos. Els darrers 3 anys ha col·laborat amb la Comissió de Seguiment de la Festa Major. Té 33 anys i viu al barri de Sant Julià.

Oriol Udina

Grau Superior de Tècnic de Sistemes i postgrau en Estratègies dels Sistemes d’Informació per la UPC, treballa com a cap tècnic de sistemes i programació a l’empresa Klingele Embalajes Iberia (Ondunova). Membre actiu dels Falcons de Vilafranca des de l’any 1980, ha format part de diferents juntes directives. Fundador de la Federació de Colles de Falcons de Catalunya l’any 2005 i primer president de l’entitat. Membre del Consell de la Festa Major durant la seva fundació l’any 2006 i ponent en l’elaboració, redacció del primer protocol de la Festa Major de Vilafranca. Casat i amb dos fills, té 57 anys i viu al barri del Poble Nou.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: