Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Zones tranquil·les a la Festa Major

Zones tranquil·les a la Festa Major

Es repeteix l’experiència de les zones tranquil·les durant la Festa Major, després del bon balanç de l’any passat

Com ja es va fer l’any passat, hi haurà zones tranquil·les per a infants amb trastorns de l’espectre autista (TEA) i persones amb alta sensibilitat al soroll, en el transcurs del recorregut de la cercavila i de la processó del dia 29. La primera experiència de l’any passat va ser valorada positivament per l’associació Autisme amb futur i el Consell de la Festa Major. En aquestes zones el seguici festiu reduirà el volum de la música i dels diferents elements sonors. Les colles de foc passaran per aquest tram amb pirotècnia sense tro.

A la cercavila del matí, la zona tranquil·la s’ubicarà al mateix espai que l’any passat, a la plaça del Vall del Castell, on hi haurà tres carpes per protegir-se del sol i banderoles de senyalització. També hi haurà personal del Servei de Cultura de l’Ajuntament facilitant informació a les persones que necessitin fer ús d’aquest espai.

Pel que fa a la processó del vespre, la zona tranquil·la s’establirà al carrer dels Banys, entre els números 6 i 10, senyalitzada amb les mateixes banderoles identificatives que a la cercavila del matí.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: