Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC exigeix a l’equip de govern que replantegi les reformes de circulació fetes al centre

Asseguren que els canvis perjudiquen la mobilitat segura a peu i en bicicleta.

Passades tres setmanes dels canvis de mobilitat que s’han realitzat al centre de la vila, especialment a l’encreuament de les Rambles de Nostra Senyora i Sant Francesc i vistes les conseqüències que han generat amb multitud de queixes de vianants, Vilafranca en Comú exigeix a l’equip de govern que doni marxa enrere i replantegi la mobilitat en aquesta zona de la vila.

Quan es va debatre el Pla de Mobilitat de Vilafranca, ja van fer arribar a l’equip de govern que no enteníen en què beneficiaven la mobilitat els canvis en el sentit de circulació dels carrers de Cal Bolet i General Cortijo. Però, el mes greu és que els canvis de senyalització han empitjorat la circulació dels vianants que han perdut tres passos en que tenien prioritat absoluta i que ara han de compartir amb els cotxes mitjançant semàfors.

La decisió presa per l’equip de govern va totalment en contra de la idea de pacificar el centre de la vila i de prioritzar els desplaçaments a peu i en bicicleta, tal i com marca el propi Pla de Mobilitat de la vila. Per aquest motiu, Vilafranca en Comú demana a l’equip de govern que retorni a la situació anterior i cerqui amb tots els grups municipals les solucions adients.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: