Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rull i Urtasun, convidats al balcó de la Casa de la Vila per la Diada de Sant Fèlix

Com és tradicional, un seguit de personalitats presenciaran els actes de la Diada de Sant Fèlix des del balcó de la Casa de la Vila i en especial la jornada castellera.

Enguany han confirmat que seran al balcó el president del Parlament de Catalunya, Josep Rull, i el Ministre de Cultura del Govern Espanyol, Ernest Urtasun, que hi assistirà tenint en compte la propera inauguració abans de final d’any del nou Vinseum. L’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, també ha convidat les alcaldies de les capitals i les presidències dels Consells Comarcals de la Vegueria Penedès així com la delegació del Govern al Penedès.

També han estat convidats el dia 30, les alcaldies dels municipis amb colla castellera present a la diada com és el cas de Valls i Tarragona. També hi seran el bisbe de Tortosa, que havia estat vicari a Vilafranca, Sergi Gordo, que farà l’ofici del dia de Sant Fèlix a la basílica de Santa Maria, el president d’Òmnium Cultural, Xavier Antich, i el periodista Antoni Bassas.
Finalment, també seran presents per Sant Fèlix a l’Ajuntament les 3 persones que hagin estat afortunades en el sorteig per veure la Festa Major des de del balcó de la Casa de la Vila i que cada any se celebra entre totes aquelles persones que omplen una butlleta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: