Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Recta final de la temporada per a Cineclub Vilafranca, amb satisfacció per la resposta

Des del juny del 2022, l’entitat porta les regnes del Kubrick Cinema a més d’oferir una programació de cinema d’autor regular a la Sala Zazie del Casal.

Tot i que la sessió de les 17.30h d’aquest dimecres es va haver de suspendre per un problema amb l’aire condicionat que va quedar resolt més tard, a la sessió de les 19.45h van ser moltes les persones que van poder gaudir de la pel·lícula ‘Padre no hay más que uno 4’ al Kubrick Cinema.

Des de Cineclub Vilafranca, l’entitat que gestiona el Kubrick i la Sala Zazie, es mostren molt satisfets per la resposta del públic durant tota la temporada. Una resposta que atribueixen també a la qualitat de la programació.

Pablo Sancho és el programador de Cineclub Vilafranca.

La bona resposta del públic ha fet que Cineclub hagi decidit allargar la temporada a la Zazie. Aquest dimecres, per exemple, la sala estava completament plena, un cop més, per veure ‘La casa en flames’.

La Sala Zazie estarà oberta, doncs, els divendres, caps de setmana i dimecres fins el 14 d’agost i tornarà a obrir portes després de les vacances el dijous 5 de setembre. Pel que fa al Kubrick, mantindrà programació fins al 18 d’agost. Obrirà el dia 2 de setembre per oferir cinema familiar en el marc de la Festa Major de Vilafranca i reprendrà la programació regular a partir del dijous 5 de setembre amb la pel·lícula de Tim Burton ‘Bitelchús Bitelchús’.

D’altra banda, el cicle de cinema a la fresca que organitzen Cineclub Vilafranca i els Castellers de Vilafranca als jardins de Cal Figarot continua aquest dijous a les 21.45h amb la pel·lícula mexicana ‘Radical’ i el dijous de la setmana que ve, a la mateixa hora, amb el film d’animació ‘Robot Dreams’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: